Bedrijfsgebouw IGM - Waalwijk

IGM resins is een internationale organisatie die handelt in UV-verhardende lakken. Het bedrijf is afgelopen jaren snel gegroeid en had behoefte aan een nieuw hoofdkantoor in Waalwijk De lokatie ligt aan de rand van het industrieterrein Haven 7 bij Waalwijk.

Het industrieterrein heeft een parkachtige opzet omringd met een collectief hek. Hekwerken rond de kavels zijn hierdoor niet nodig. Een boulevard aan de achterzijde wordt gebruikt als collectieve ontspanningzone. De buitenzijde is gemaakt van het eenvoudige, gebruikelijke stalen damwandmateriaal, zodat het pand in eerste instantie niet opvalt op het industrieterrein. Zowel kantoor als magazijn zijn bekleed met hetzelfde materiaal. Hierdoor is het pand leesbaar als een object en valt het niet uiteen in twee gebouwen. Door het kantoor niet voor maar langs het magazijn te plaatsen hebben de kantine en de conferenceroom aan de achterzijde een fraai uitzicht over het aanliggende landschap. De entree, loading dock en buitenterras zijn intrigerende inkepingen in het eenvoudige doosvolume. Een pad lijdt van het verdiepte parkeerterrein naar de dubbelhoge entree-nis. Hier ontvouwt zich een de route naar het uitzicht begeleidt door een lange kastenwand. Deze is vrijgehouden van het plafond en samen met een lichtstraat zorgt het voor een aangename verlichting in het centrale deel van het pand. Aan het eind van de kantoorvleugel bevindt zich,op de begane grond, de kantine met buitenterras en op de verdieping de conferenceroom.

Welkom

D'n Boeij is in de afgelopen 35 jaar uitgegroeid tot een bedrijf met een gerespecteerde naam in de aluminiumbranche. Creatief, niet alledaags en uniek in de toepassing van aluminium.

Peter Boeijen wil de mensen meegeven dat aluminium helemaal niet koud en kil is. Het is modern, strak en kan zeker ook warm zijn.

Aluminium is een van de meest duurzame bouwmaterialen: bijna onderhoudsvrij, krachtig isolerend en oersterk. Het slanke profiel van aluminium kozijnen garandeert bovendien een maximale lichtinval. Laat de zon nu maar schijnen!

Lees verder

Aluminiumbouw D'n Boeij

Aluminiumbouw D'n Boeij

D’n Boeij is in de afgelopen vijfendertig jaar uitgegroeid tot een bedrijf met een gerespecteerde naam in de aluminiumbranche. Creatief, niet alledaags en uniek in de toepassing van aluminium. D’n Boeij startte zijn bedrijf in 1983 met de bouw van broeikassen. Aanvankelijk in hout, echter sinds 1989 werkt D’n Boeij veelvuldig met aluminiumsystemen. Sinds 35 jaar verzorgt D’n Boeij de realisatie van gevels in aluminium voor zowel nieuwbouw als renovatieprojecten.

Lees verder

Sponsors

Sponsors

Become a sponsor

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Donec quam felis, ultricies nec, pellentesque eu, pretium quis, sem. Nulla consequat massa quis enim.

Contact

Lees verder

About

Over ons

Aluminiumbouw D’n Boeij is in de afgelopen vijfendertig jaar uitgegroeid tot een bedrijf met een gerespecteerde naam in de aluminiumbranche. Creatief, niet alledaags en uniek in de toepassing van aluminium. D’n Boeij startte zijn bedrijf in 1983 met de bouw van broeikassen. Aanvankelijk in hout, echter sinds 1989 werkt D’n Boeij veelvuldig met aluminiumsystemen. Sinds 35 jaar verzorgt D’n Boeij de realisatie van gevels in aluminium voor zowel nieuwbouw als renovatieprojecten.

Contact

Heeft u vragen of hebben wij uw interesse gewekt? Neem contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak. Aluminiumbouw d’n Boeij B.V.De Louwstraat 225374 CG Schaijk T.    0486-463452F.    0486-463991  

Lees verder

Projecten

Basisschool Reigerlaan - Eindhoven

In Eindhoven heeft begin 2017 de vernieuwbouwde basisschool aan de Reigerlaan opnieuw haar deuren geopend. De basisschool kampte al geruime tijd met ruimtegebrek. Daarnaast was er behoefte om het programma uit te breiden met een kinderdagverblijf, buitenschoolse opvang, gymzaal, aula en peuterspeelzaal. Om dit mogelijk te maken, is op de oude binnenplaats van de school een uitbreiding gerealiseerd.

Lees meer

Kindercampus Zuidas - Amsterdam

Kindercampus Zuidas biedt ruimte aan een basisschool, kinderdagverblijf, buitenschoolse opvang en sporthal. Fact Architects en Hund Falk architecten maakten samen het ontwerp voor deze lichte, ruime en frisse school met een bruisend hart. Een open structuur van ruige houten delen in stalen kaders is geplaatst voor robuuste gevels met grote aluminium kozijnen en plaatmateriaal.

Lees meer

T-huis - Arnhem

Het T-Huis in Arnhem was ooit het entreepaviljoen van station Arnhem Sonsbeekzijde maar werd verhuisd naar park Presikhaaf, waar het een nieuwe aanbouw kreeg en een nieuwe functie met bijzonder maatschappelijk karakter. Dat veel mensen zich met passie voor hun werk hebben ingezet om dit hartverwarmende paviljoen te behouden, is aan alles af te lezen. De toegepaste kozijnen zijn een slanke, aluminium vervanging van de oorspronkelijke stalen kozijnen, in een klassieke geleding. De witte kleur sluit aan bij het lichte beton en is een flink contrast met de nieuwe, donkere aanbouw in staal.

Nedinsco - Venlo

De Nedinscofabriek aan de zuidkant van het centrum van Venlo is in de jaren twintig van de vorige eeuw gebouwd volgens de principes van de Nieuwe Zakelijkheid. Anno 2013 is het na een grondige renovatie en transformatie een broedplaats voor nieuwe bedrijvigheid. 

Lees meer

Aartshertogenlaan - Den Bosch

Een monumentaal woongebouw uit de jaren 50, dat in eigendom is bij 32 verschillende eigenaren was dringend aan een algehele renovatie toe. Met name de oorspronkelijke stalen kozijnen en het enkele glas zorgden in de huidige tijd voor veel vocht-, tocht-, en geluidsproblemen.

Lees meer

Bedrijfsgebouw IGM - Waalwijk

IGM resins is een internationale organisatie die handelt in UV-verhardende lakken. Het bedrijf is afgelopen jaren snel gegroeid en had behoefte aan een nieuw hoofdkantoor in Waalwijk De lokatie ligt aan de rand van het industrieterrein Haven 7 bij Waalwijk.

Lees meer

Villa Rotonda - Goirle

Traditionalisme en ambachtelijk modernisme. Het woonhuis in Goirle combineert de beide stromingen. Vanaf de straat doet het huis zich voor als traditioneel en gesloten, vanuit de tuin toont het zich open en modern.

Lees meer

Kantoor Isah - Tilburg

Het kantoorpand van ISAH kenmerkt zich door scherpe lijnen, hoeken en verspringingen. Dit zorgt voor een levendig geheel. Dit wordt versterkt door het reliëf van de raampartijen. Hier is ook bewust voor gekozen uit praktisch oogpunt.

De schaduwwerking hiervan maakt zonwering deels overbodig. De combinatie van gevel, met de antracietkleurige keramische tegels, aluminium kozijnen en afwerking geven het geheel een tijdloze uitstraling. De toegepaste installaties zijn door de goede zonwering en het vele daglicht kleiner uitgevoerd.

Flat Batavierenweg - Nijmegen

Een ingrijpende renovatie van een van de flats aan de Batavierenweg in Nijmegen heeft van deze oude flat een prachtig eigentijds gebouw gemaakt. Deze zogenaamde sterflat stamt uit de jaren vijftig. Het is een van de eerste hoogbouwwerken in Nijmegen. Een indrukwekkende trap aan de buitenzijde heeft de flat een geheel andere uitstraling gegeven. Alumuniumbouw D’n Boeij  gebruikte het raam- en deursysteem CS 68 ter vervanging van de oorspronkelijke ramen met als resultaat een zeer strakke uitstraling.

Woonhuis - Molenhoek

Dit huis in Molenhoek zou met zijn verschillende niveaus en ligging ten opzichte van de tuin in geen enkele villawijk misstaan. Het is dan ook een absoluut referentieproject voor alle woonmagazines.

Woonhuis - Teteringen

De woning in Teteringen is gebouwd op een terp aan de rand van een bos in Noord-Brabant. De vormgeving van de woning is geinspireerd op de voorliefde van de opdrachtgever voor schilpadden. In het ontwerp is dan ook een schilpaddenverblijf onderdeel van het gebouw geworden.

Lees meer

Herenhuis - Berg en dal

Het ranke profiel van CS 38-SL zorgt er in dit monumentale woonhuis voor dat het huis ook na de renovatie dezelfde sfeer uitademt als voorheen. Dit onder meer omdat de bestaande glas-in-lood ruiten geïntegreerd werden in de aluminium profielen. Aluminiumbouw Boeijen uit Schaijk verving alle houten kozijnen, ramen en deuren door aluminium.

Lees verder

Styles Case Study

Urban Street Style

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. An Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes. Lorem ipsum do sit amet. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. penatibus et magnis dis parturient montes. Lorem ipsum do sit amet.

www.example.com

Trend Report

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat.

"Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient."

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. An Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes. Lorem ipsum do sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit.

Who's wearing it

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat.

Share this style

Lees verder

Styles

Spring Styles 2017

Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur.

Style dictionary

America

Cameron Fashion

Harley & More

Captain Steel

Johnson Design

Europe

Highfield

Camelion

Design Factory

Tiger Market

Polaris

La campage

Ricado

Asia

Jackson More

Kyle & Dave

Johnson Fashion

Morgan

Be loved

Lucky Lu

Don Mylius

Conners

Slaye

Land Look

Cloe

Lady Design

Miss Jones

Be loved

Australia

Hermelines

Kellys

Roxanna

Norton

Fjord

Friday.

Mint

Others

W & Raw

Minime

Maison

Liquids

Lees verder

Aluminiumbouw d’n Boeij B.V.
De Louwstraat 22
5374 CG Schaijk

T.    0486-463452
F.    0486-463991


D'n Boeij Aluminiumbouw. Alle rechten voorbehouden.