Yogacentrum Zen Natuurlijk - Wijbosch

Het Yogacentrum Zen Natuurlijk is gelegen in Wijbosch, in het buitengebied van Schijndel. De natuur is hier overal voelbaar. In de prachtige en groene omgeving kom je volledig tot rust. De toegepaste materialen zijn hout, glas en aluminium. De sedumbegroeiing voor het dakvlak maakt het geheel af. 

Architect: Woudstra architecten 

Fortwachterswoning - Poederoijen

Op de plek van een voormalige fortwachterswoning aan de noordelijke Maasoever bij Poederoijen bouwde TM2 architecten een nieuwe brasserie met bovenwoning. De nieuwbouw staat op exact dezelfde locatie en heeft vergelijkbare contouren. De gevels zijn met hout bekleed en grote vensters bieden volop uitzicht over het fort, de Maas, de dijk en de uiterwaarden.

Basisschool Reigerlaan - Eindhoven

In Eindhoven heeft begin 2017 de vernieuwbouwde basisschool aan de Reigerlaan opnieuw haar deuren geopend. De basisschool kampte al geruime tijd met ruimtegebrek. Daarnaast was er behoefte om het programma uit te breiden met een kinderdagverblijf, buitenschoolse opvang, gymzaal, aula en peuterspeelzaal. Om dit mogelijk te maken, is op de oude binnenplaats van de school een uitbreiding gerealiseerd.

Kindercampus Zuidas - Amsterdam

Kindercampus Zuidas biedt ruimte aan een basisschool, kinderdagverblijf, buitenschoolse opvang en sporthal. Fact Architects en Hund Falk architecten maakten samen het ontwerp voor deze lichte, ruime en frisse school met een bruisend hart. Een open structuur van ruige houten delen in stalen kaders is geplaatst voor robuuste gevels met grote aluminium kozijnen en plaatmateriaal.

Nedinsco - Venlo

De Nedinscofabriek aan de zuidkant van het centrum van Venlo is in de jaren twintig van de vorige eeuw gebouwd volgens de principes van de Nieuwe Zakelijkheid. Anno 2013 is het na een grondige renovatie en transformatie een broedplaats voor nieuwe bedrijvigheid. 

Aartshertogenlaan - Den Bosch

Een monumentaal woongebouw uit de jaren 50, dat in eigendom is bij 32 verschillende eigenaren was dringend aan een algehele renovatie toe. Met name de oorspronkelijke stalen kozijnen en het enkele glas zorgden in de huidige tijd voor veel vocht-, tocht-, en geluidsproblemen.

T-huis - Arnhem

Het T-Huis in Arnhem was ooit het entreepaviljoen van station Arnhem Sonsbeekzijde maar werd verhuisd naar park Presikhaaf, waar het een nieuwe aanbouw kreeg en een nieuwe functie met bijzonder maatschappelijk karakter. Dat veel mensen zich met passie voor hun werk hebben ingezet om dit hartverwarmende paviljoen te behouden, is aan alles af te lezen. De toegepaste kozijnen zijn een slanke, aluminium vervanging van de oorspronkelijke stalen kozijnen, in een klassieke geleding. De witte kleur sluit aan bij het lichte beton en is een flink contrast met de nieuwe, donkere aanbouw in staal.

Bedrijfsgebouw IGM - Waalwijk

IGM resins is een internationale organisatie die handelt in UV-verhardende lakken. Het bedrijf is afgelopen jaren snel gegroeid en had behoefte aan een nieuw hoofdkantoor in Waalwijk De lokatie ligt aan de rand van het industrieterrein Haven 7 bij Waalwijk.

Villa Rotonda - Goirle

Traditionalisme en ambachtelijk modernisme. Het woonhuis in Goirle combineert de beide stromingen. Vanaf de straat doet het huis zich voor als traditioneel en gesloten, vanuit de tuin toont het zich open en modern.

Kantoor Isah - Tilburg

Het kantoorpand van ISAH kenmerkt zich door scherpe lijnen, hoeken en verspringingen. Dit zorgt voor een levendig geheel. Dit wordt versterkt door het reliëf van de raampartijen. Hier is ook bewust voor gekozen uit praktisch oogpunt. De schaduwwerking hiervan maakt zonwering deels overbodig. De combinatie van gevel, met de antracietkleurige keramische tegels, aluminium kozijnen en afwerking geven het geheel een tijdloze uitstraling. De toegepaste installaties zijn door de goede zonwering en het vele daglicht kleiner uitgevoerd.

Flat Batavierenweg - Nijmegen

Een ingrijpende renovatie van een van de flats aan de Batavierenweg in Nijmegen heeft van deze oude flat een prachtig eigentijds gebouw gemaakt. Deze zogenaamde sterflat stamt uit de jaren vijftig. Het is een van de eerste hoogbouwwerken in Nijmegen. Een indrukwekkende trap aan de buitenzijde heeft de flat een geheel andere uitstraling gegeven. Alumuniumbouw D’n Boeij  gebruikte het raam- en deursysteem CS 68 ter vervanging van de oorspronkelijke ramen met als resultaat een zeer strakke uitstraling.

Woonhuis - Molenhoek

Dit huis in Molenhoek zou met zijn verschillende niveaus en ligging ten opzichte van de tuin in geen enkele villawijk misstaan. Het is dan ook een absoluut referentieproject voor alle woonmagazines.

Woonhuis - Teteringen

De woning in Teteringen is gebouwd op een terp aan de rand van een bos in Noord-Brabant. De vormgeving van de woning is geinspireerd op de voorliefde van de opdrachtgever voor schilpadden. In het ontwerp is dan ook een schilpaddenverblijf onderdeel van het gebouw geworden.

Herenhuis - Berg en dal

Het ranke profiel van CS 38-SL zorgt er in dit monumentale woonhuis voor dat het huis ook na de renovatie dezelfde sfeer uitademt als voorheen. Dit onder meer omdat de bestaande glas-in-lood ruiten geïntegreerd werden in de aluminium profielen. Aluminiumbouw d'n Boeij verving alle houten kozijnen, ramen en deuren door aluminium.

Aluminiumbouw d’n Boeij B.V.
De Louwstraat 22
5374 CG Schaijk

0486-463452


D'n Boeij Aluminiumbouw. Alle rechten voorbehouden.