Kerstvakantie van 24-12-2018 t/m 04-01-2019

Aluminiumbouw d'n Boeij is gesloten van maandag 24 december 2018 tot en met vrijdag 4 januari 2019. In deze weken vindt er ook geen productie plaats. Onze jaarlijkse kerstdiner / borrel is op vrijdag 21 december vanaf 15:30uur waardoor wij vanaf dat moment niet meer telefonisch bereikbaar zijn. In het nieuwe jaar staan wij weer op maandag 7 januari voor u klaar. 

Wij wensen u alvast prettige feestdagen en een gezond en gelukkig 2019! 

Genomineerd voor Projectprijs 2018!

 

We zijn genomineerd voor de projectprijs van Reynaers Aluminium Nederland! Op de plek van een voormalige fortwachterswoning aan de Maas bij Poederoijen bouwde TM2 architecten een nieuwe brasserie met bovenwoning. De nieuwbouw staat op exact dezelfde locatie en heeft vergelijkbare contouren. De gevels zijn met hout bekleed en grote vensters bieden volop uitzicht over het fort, de Maas, de dijk en de uiterwaarden.De batterij onder Poederoijen bestaat uit een bomvrij kazernegebouw en is onderdeel van de Nieuwe Hollandse Waterlinie.

Lees verder

Genomineerd voor Projectprijs 2016!

We zijn genomineerd voor de projectprijs van Reynaers Aluminium Nederland! Kindercampus Zuidas biedt ruimte aan een basisschool, kinderdagverblijf, buitenschoolse opvang en sporthal. Fact Architects en Hund Falk architecten maakten samen het ontwerp voor deze lichte, ruime en frisse school met een bruisend hart. Een open structuur van ruige houten delen in stalen kaders is geplaatst voor robuuste gevels met grote aluminium kozijnen en plaatmateriaal. 

Lees verder

Reynears Projectprijs 2013 - Nedinscofabriek

Het publiek heeft de Nedinscofabriek in Venlo gekozen als winnaar van de publieksprijs van de Reynaers Projectprijs 2013. De renovatie van het voormalige fabriekscomplex, een ontwerp van diederendirrix architecten, gerealiseerd door gevelbouwer Aluminiumbouw D’n Boeij, kreeg de hoogste waardering van het publiek: een 8,6. 

In 2006 sloten de gemeente Venlo en woningcorporatie Woonwenz een akkoord om het monumentale complex te behouden. In opdracht van hen maakte diederendirrix architecten uit Eindhoven daarna de plannen voor renovatie, restauratie en herbestemming van het rijksmonument. In 2013 is de renovatie afgerond. De nieuwe invulling is een mix van appartementen met ook woningen in het sociale segment, kantoren en deels productie-eenheden.

 

Lees verder

Reynears Projectprijs 2011 - Villa Rotonda

Het publiek heeft Villa Rotonda in Goirle gekozen als winnaar van de publieksprijs van de Reynaers Projectprijs 2011. Dit woonhuis, een ontwerp van Pieter en Thomas Bedaux, gerealiseerd door Aluminiumbouw D’n Boeij, kreeg de hoogste waardering van het publiek: een 9,8.

Pieter en Thomas Bedaux van architectenbureau Bedaux de Brouwer BV uit Goirle ontwierpen dit woonhuis dat eigentijds traditionalisme en een ambachtelijk modernisme combineert . Vanaf de straat doet het huis zich voor als traditioneel en gesloten, vanuit de tuin toont het zich open en modern. De elektrisch bedienbare Reynaers schuifpuien en ramen die aluminiumbou toepaste, zijn onderdeel van een indrukwekkende hoeveelheid domotica in dit huis, die het met de architectuur zelf gepaard gaande comfortniveau verder vergroot.

Lees verder

Reynears Projectprijs 2009 - Woonhuis Teteringen

Sinds 1997 beloont  Reynaers ieder jaar de mooiste projecten van haar constructeurs met  de Reynaers Projectprijs. Deze projecten hebben steeds één ding met elkaar gemeen. Er is gebruik gemaakt van de aluminium profielen van Reynaers. Per categorie waren uit de meer dan 60 inzendingen drie projecten geselecteerd door de redactie van de Report. In dit magazine brengt Reynaers internationale projecten van formaat onder de aandacht van architecten en constructeurs over de hele wereld. In de categorie woningbouw won het project ‘’organische woning in Teteringen’’ de prijs. Het betreft een niet alledaags ontwerp van een vrijstaande woning waarin vorm en materiaal centraal staan. Het gebouw is hierdoor één met de natuur. Het centrale atrium, volledig gemaakt van een gesegmenteerde vliesgevel is uniek in de toepassing van aluminium in de woningbouw. Aluminiumbouw D’n Boeij uit Schaijk realiseerde dit unieke project.

Aluminiumbouw d'n Boeij
De Louwstraat 22
5374 CG Schaijk